Boot Camp og særlig motionstræning i GIF Fitness

Personlig træner er en del af Boot Camp, som er et helt nyt og spændende koncept i GIF Fitness.
I januar 2017 starter vi den første Boot Camp op. Boot Camp er et  forløb af 10 ugers varighed. Der er koblet 3 instruktører på forløbet med fokus på kost, styrketræning og kredsløbstræning.

 Missionen er at øge bevidstheden omkring egen sundhed og blive guidet til en sundere livsstil med øget velvære. Boot Camp indeholder også professionel kropsanalyse, kostvejledning, træning 3 gange om ugen og fuld support via lukket gruppe KUN for Boot Camp medlemmer.
Tilmeldingen åbner 1. november!

En anden nyhed er, at man kan få lavet en bodyanalyse, hvor man kan måle fedtprocent, body age og er en glimrende mulighed for at træne rigtigt og følge egne forbedringer i sin træning.

Har man særlige behov for træning, kan dette også løses. Fitness og Gymnastik samarbejder med DGI Sundhedsidræt og udbyder hold som ryg- og kredsløbstræning 15 gange (1 gang ugentligt) god og effektiv træning for borgere med ryglidelser og/eller hjerte-kar-problemer under kyndig vejledning af certificerede DGI Sundhedsidrætsinstruktører.
Der er opstart i uge 43.
Man kan læse mere om dette på GIFs hjemmeside om dette særlige tilbud.

Udover nyhederne er der fortsat stor aktivitet i motionscenteret, som startede i februar 2014.

Vi tilbyder fortsat personlig programlægning og vejledning med veluddannede instruktører, der sikrer både kredsløbstræning, styrketræning og intervaltræning, samt de populære holdtræninger som er Indoor Cycling, Circle Cross, Core/Styrke, TABATA og overraskelser om søndagen (skifter mellem yoga mix, boldhold, puls & styrke & mobilitet). 

I december planlægges som tidligere år jule-/nytårsarrangementer med sved og hygge.