Nyheder

Vi arbejder på sagen…

På onsdag i næste uge (17/8) holder vi ledermøde i gymnastikken med alle vores frivillige instruktører, hjælpere, føl og udvalgsmedlemmer. Her fastlægger vi den endelige holdplan for sæsonen 2022/2023. Vi forventer at vi kort tid derefter vil kunne lægge den nye holdplan ud, og efterfølgende åbne for tilmelding. Hold øje med hjemmesiden her, eller følg os på facebook, hvor vi også vil opdatere når vi er klar med holdplan og tilmelding.

Tilmeldingen er åben for gymnastiksæsonen 2021/2022

Der er nu åbent for tilmelding til gymnastik til den kommende sæson. Og vi glæder os helt vildt til at få lov til at lave gymnastik igen! Vi håber også der er rigtig mange der glæder sig til at være med igen, eller som glæder sig til at starte for første gang.

Sidste sæson fandt vi ud af at det var rigtig godt at have alle tilmeldt fra sæsonstart, da det for det første gør det muligt for os som forening at kommunikere med jer medlemmer. Dernæst er det også rigtig rart at have en fornemmelse af hvor store holdene er inden vi starter og sidst men ikke mindst så letter det arbejdet betydeligt for vores frivillige der ellers bruger meget tid på navneopråb og opfølgning på manglende kontingentbetalinger.

Vi vil selvfølgelig stadig tilbyde gratis prøvetimer, men på den måde at man tilmelder sig, og så kan man beslutte sig for at fortsætte efter de første par gange eller eventuelt bede om at få sit kontingent retur. Skulle man fortryde sin tilmelding efter de første par gange, så skriv til Joan Nielsen fra gymnastikudvalget (på mail: jmn@gudumholm-if.dk eller sms: 61 65 43 26).

Er der nogen spørgsmål til holdene, er man velkommen til at kontakte en af os fra gymnastikudvalget.

Ny holdplan for 2021/2022 klar

Vi har nu lagt en opdateret holdplan på hjemmesiden for den kommende sæson. Der er et par uafklarede hold, og dermed kan der opstå ændringer.

Blandt andet mangler vi en instruktør til vores hold for små drenge mellem 4 år og 0. klasse (Drengefræs). Hvis det kunne være noget for dig, eller en du kender, så tag meget gerne fat i en fra udvalget eller skriv direkte til Joan på 61 65 43 26.

Juleafslutning 2019

Så er vi klar med invitationen til juleafslutningen d. 11. december 2019 i GIF Gymnastik. De børnehold, der ikke er nævnt på invitationen, holder deres egne juleafslutninger (de får særskilt besked), men skal stadig købe slikposer, hvis de ønsker, via hjemmesiden her: http://ny.gudumholm-if.dk/gymnastik/tilmelding-og-betaling/ 

Skulle der være spørgsmål eller problemer med betalingen til ovenstående, så kontakt Joan på mail: jmn@gudumholm-if.dk eller sms: 61 65 43 26

Sæson 2019/20 er godt i gang.

Det er nu muligt at tilmelde sig holdene. Husk at hvis du tilmelder dit barn, skal du bruge barnets navn og fødselsdato ved tilmelding.

Vigtige datoer for sæsonen 2019/20:

Onsdag d. 11/12-2019: Juleafslutning for alle børnehold

Fredag d. 14/2-2020: Pizzaspring for alle børn i 0.-7. klasse

Lørdag d. 7/3-2020: Forårsopvisning i Båndbyhallen