Tilmelding og betaling

GIF Fitness kan som foreningsbaseret center tilbyde 3 typer medlemskaber og må i den forbindelse ikke sammenlignes med andre “kommercielle” centre, der har anden økonomisk baggrund.

• 12 måneder for kr. 1.800 (kr. 150 pr. md.)
  • 6 måneder for kr. 1.200 (kr. 200 pr. md.)
  • 3 måneder for kr. 675 (kr. 225 pr. md.)

Når du melder dig ind i GIF Fitness tilkommer der også kr. 100 i oprettelsesgebyr.

Nøglebrik oprettes 1-3 dage efter indmeldelse – du modtager en mail så snart oprettelsen er foretaget.

Nøglebrik udleveres i centeret , når du modtager din obligatoriske instruktion – se mere under “booking”.

Nøglebrikken er personlig og skal altid bruges ved ind- og udgang i centret.

GifFitnessBygning
Gudumholm Fitness
c/o Hans Jørgen Gjerløv
Møllegade 15, 1.tv
9000 Aalborg
Tlf.: 21793879
E-mail: hjg@gudumholm-if.dk

Handelsbetingelser

Medlemskabet inkluderer, udover træning i centret, også holdtræning og personlig programlægning.

Betaling kan kun ske via dankort med automatisk træk. Har du ikke dankort, kontakt da fitness@gudmholm-if.dk.

Hvis du ikke allerede er medlem i Gudumholm Idrætsforening, skal du først registrere dig ved at benytte linket herunder – det koster ikke noget.

Registrering af nyt medlem i GIF

Her tilmelder du dig løbende betaling i GIF Fitness ved at vælge medlemskab. Du betaler kr. 100 til administration og personlig nøglebrik første gang, du melder dig ind.

Holdtræning for 13-14 årige:
Man kan deltage i holdtræning, hvis man træner sammen med mor eller far på samme hold, d.v.s. den voksne skal være medlem af GIF Fitness, hvis søn/datter skal deltage. Den unge får ingen nøgle og ingen adgang til motionsrummet før man er fyldt 15 år og får selvstændig medlemskab.
Den unge får tildelt medlemsnr. og adgangskode, så man kan melde sig på hold, men kun tilmelding sammen med far eller mor på samme hold. Pris kr. 300,- for 3 måneder .
Tilmelding til Holdtræning for 13-14 årige
Når man fylder 15 år skal man have alm. medlemskab med rettigheder som øvrige medlemmer. Denne forsøgsordning er gældende indtil videre og kan til enhver tid opsiges af fitnessudvalget.

Tilmelding til Bootcamp januar 2018
(forudsætter medlemskab i GIF Fitness).

Husk du skal være minimum 15 år for at kunne melde dig ind i GIF Fitness.

Har du mistet din nøglebrik, bestiller du en ny her – den koster kr. 100,-.

Jeg har mistet min nøglebrik og vil bestille en ny

Er du i tvivl om fremgangsmåden se vejledning her: Sådan melder du dig ind i GIF Fitness

Ændring af medlemskab
Ønsker du at ændre dit nuværende medlemskab til en anden type når perioden udløber, så følg denne lille vejledning, klik her: Vejledning – ændring af abonnement.

Nyt betalingskort
Har du fået nyt betalingskort, skal du være opmærksom på at få skiftet kortnr. ud via medlemslogin, så du undgår dit medlemskab ikke fornys ved udløb. Se vejledning her: Vejledning – ændring af betalingskort samt genetablering af betaling

Du skal være opmærksom på, når du har tilmeldt dig og betalt:
Automatisk fornyelse af medlemskab
Hvis du vil fortsætte med at gå i GIF Fitness – når perioden du har betalt for er slut – skal du intet fortage dig.

Udmeldelse
Vil du stoppe dit medlemskab i GIF Fitness – når perioden du har betalt for er slut – skal du sende en mail til fitnessudvalget: fitness@gudumholm-if.dk.
Derefter bliver dit medlemskab opsagt ved periodens udløb og din nøglebrik bliver låst.

Du har altså selv ansvaret for at melde dig ud af fitness …
GIF Fitness tilbagebetaler ikke kontingent i tilfælde af, at du har glemt at melde dig ud.