Organisation

Gudumholm IF’s gymnastikudvalg består af frivillige kræfter, som er valgt på GIF’s generalforsamling. Udvalget består af 7-8 medlemmer, som vælges for 2 år ad gangen.

Udvalget varetager den overordnede styring af gymnastikafdelingen og sikrer, at GIF’s overordnede mål og vedtægter følges.

Se udvalgsmedlemmerne og deres kontaktinformation nedenfor.

GYMNASTIKudvalg  Navn  Telefon Mail
Formand Joan Marianne Nielsen 61654326 jmn@gudumholm-if.dk
Medlem Line Buhl Mikkelsen 42723467 lbm@gudumholm-if.dk
Medlem Margrethe Pedersen 23271426
Medlem Gitte Hyllested 22160537
Medlem Lisa Weikert Larsen 40434510 lwl@gudumholm-if.dk
Booking ansvarlig Lone Larsen 51689630 ll@gudumholm-if.dk

Skulle du have spørgsmål til noget eller lyst til at være en del af de frivillige kræfter som får gymnastikken til at køre rundt i GIF, så er du meget velkommen til at kontakte en af os.

Vi leder lige nu efter et par stykker der kunne tænke sig at være en del af gymnastikudvalget. Det kræver ikke erfaring med gymnastik, det kræver kun at man har lyst til at gøre en forskel for en stor flok børn, unge og voksne. Udover glæden ved at være frivillig, så giver det også et rigtigt godt netværk i lokalområdet og det ser hammergodt ud på et CV 😉