Holdoversigt

Holdoversigt 2021/22

Nedenfor ses holdoversigten for sæson 2021-2022 i GIF gymnastik. Men først en række praktiske informationer:

  • Sæsonen starter i uge 38 2021 og slutter i uge 11 2022 (med mindre andet aftales med holdet).
  • Pizzaspring afholdes for børn mellem 0. og 7. klasse fredag i uge 41, d. 15/10 2021.
  • Der er ingen træning i efterårsferien i uge 42 (med mindre andet aftales på holdet).
  • Der er ikke almindelig træning i uge 50 for børneholdene, hvor der i stedet er juleafslutning onsdag d. 15/12 2021.
  • Der er ingen træning henover juleferien, efter nytår starter holdene igen i uge 2.
  • Der er ingen træning i vinterferien i uge 8 (med mindre andet aftales på holdet).
  • Sæsonen slutter med forårsopvisningen i Båndbyhallen lørdag i uge 10, d. 12/3 2022.
  • Sidste træning er i uge 11, med mindre andet aftales på holdet.
Kontingent inkluderer t-shirt/depositum for dragt og slikpose

Bemærk at kontingenterne for de børne- og ungdomshold, der skal bruge t-shirts eller dragter til opvisning, er inkluderet prisen på t-shirten eller depositum for dragten, så det ikke skal tilkøbes senere. Der må dog forventes en merudgift til dragter på de hold der skal have dragter til opvisningerne.

I kontingentet på børne- og ungdomsholdene er der også inkluderet prisen på en slikpose til juleafslutningen. Den skal derfor heller ikke tilkøbes senere. Inden juleafslutningen vil det være muligt at tilkøbe slikposer til søskende, der ikke går til gymnastik.

Du skal vælge t-shirt størrelse ved tilmelding

Ved tilmelding skal man, for de hold der skal bruge t-shirts, angive hvilken størrelse t-shirt ens barn skal bruge. Størrelsesguiden findes her:

Størrelse Bredde i livet
Længde på ryggen
2 år 33 cm 42 cm
4-6 år 33 cm 47 cm
8-10 år 39 cm 58 cm
12-14 år 44 cm 64 cm
Small 47 cm 69 cm
Og vi undgår ikke at nævne COVID-19

Også i år vil vi være opmærksomme på gældende retningslinjer for at undgå smittespredning af COVID-19.

Holdoversigt for børne- og ungdomshold i GIF gymnastik

Bemærk for Spring 4. klasse og op og GIF rytmepiger: De to hold deler tidspunkt, sted og instruktør. Det betyder at de to hold danner en slags samarbejde, men melder man sig på rytmeholdet så forventes det selvfølgelig ikke at man også laver spring. Og det samme omvendt. Det er et forsøg for at lave et stort samlet opvisningshold. Vi tror det bliver to spændende hold, med en masse potentiale.

Hold Tid og sted
Beskrivelse og instruktør
Pris

Forældre/barn

1 – 4 år

Båndbyhallen

Onsdag

16.40-17.30

 

Har du lyst til en sjov og aktiv time sammen med dit barn, hvor vi sætter barnets motoriske udvikling i fokus, så er det her holdet for jer. Vi skal gøre gymnastik til glad musik, lege, løbe og kravle på redskaber, te os tosset og få røde kinder.  Her er barnet i centrum, og det handler om at have det sjovt. Forældre kan godt risikere at få sved på panden også 😉 

Instruktør: Margrethe og Amalie

545,-

245,- pr. ekstra barn

Gymnastik og leg for piger

4 år – 0. kl.

Båndbyhallen

Onsdag

17.35-18.25

Gymnastik for piger fra 4 år til 0 kl. med leg og redskaber. Har du lyst til at lave gymnastik og have det sjovt med andre børn, så kom med højt humør og vær med. Vi leger os ind i gymnastikkens verden med musik, sang, rytmik og bevægelse. Vi kommer til at hoppe og danse til musik, lave sanglege, tumle på redskaber, lave fantasilege og der bliver helt sikkert sved på panden og fuld fart på. Vi glæder os til at se dig.

Instruktør: Lisa og Amalie

545,-

 

Drengefræs

4 år – 0. kl.

Gudumholm skolehal

Onsdag

17.00-17.50

Her er holdet for raske drenge, der kan li´ at have hovedet både opad og nedad. Vi skal have fart over feltet og udfordres, så det passer til den enkelte. Vi skal lave springgymnastik, lege, bevæge os til musik og have det sjovt med hinanden. Vi glæder os til at se dig.

Instruktør: Joan

545,-

Rytmepiger

0. kl. – 1. kl.

Tofthøjskolens gymnastiksal

Torsdag

17.00-17.50

Er du en pige i 0.-1. klasse, der kan lide at lege og danse, er dette holdet for dig. På rytmepiger 0.-1. klasse skal vi pigehygge, lege og lave en masse rytmisk gymnastik, imens vi har det sjovt med hinanden. Vi glæder os til at se dig!

Instruktør: Rosa og Amalie

545,-

+dragt

 

Spring

0. – 1. kl.

Gudumholm Skolehal

Torsdag

17.00-18.00

Dette er holdet for både piger og drenge som er klar på springet fra henholdsvis drengefræs og gymnastik og leg for piger til et større hold. Vi laver gymnastik, spring, sjov og masser af leg. Her lærer i det grundlæggende indenfor springgymnastik og der er plads til alle.

Bemærk at holdet i år er flyttet til Gudumholm, hvor vi kan lave bedre springøvelser. Det bliver fedt! 

Instruktør: Peter og Erik

655,-

Sjipning / rope skipping

1. kl – 6. kl.

Gudumholm skolehal

Onsdag

18.00-18.50

Sjipning/rope skipping er det (næsten) helt nye hold i GIF, for både drenge og piger fra 1. kl. – 6. kl. Her vil du blive udfordret på mange punkter og du vil få en masse læring indenfor sjipning med på vejen. Vi skal lege nogle mega fede lege, også med sjippetovet, og vi skal øve tricks så de kommer til at sidde lige i skabet. Målet med dette hold er at få lært en masse seje tricks med sjippetovet, at have det sjovt sammen med sine venner, at få pulsen op og blive en haj til sjipning, som er så spændende en sport! Det er ikke et krav at man kan sjippe på forhånd, bare kom og vær med.

Instruktør: Julie og Freja

585,-

prisen inkluderer et personligt sjippetov, som man får med hjem og skal medbringe til træning

Rytmepiger

2. kl. – 4. kl.

Tofthøjskolens gymnastiksal

Mandag

18.00-19.00

Er du en pige fra 2. – 4. kl, der kan lide at lege og danse, er dette holdet for dig. På gymnastiktøserne skal vi pigehygge, lege og lave en masse rytmisk gymnastik, imens vi har det sjovt med hinanden.

Instruktør: Sille

655,-

+dragt

Spring

2. kl. – 3. Kl.

Gudumholm skolehal

Torsdag

18.05-19.05

Elsker du at springe og er du klar på at brænde noget krudt af, så er vi tre dygtige instruktører som er klar på masser af spring og sjov, vi glæder os til at se dig.

Instruktør: Peter, Emma og Pernille

655,-

Spring

4. kl. – og op

Gudumholm skolehal

Torsdag

19.10-20.10

GIFs springhold fra  4. klasse og op bliver en del af et nyt sammensat hold for dig, der vil udfordres og være en del af et stort gymnastikhold. Vi har høje ambitioner og forventer gåpåmod, men tilpasser træningen efter hver enkelte gymnasts niveau. Der er plads til alle på holdet, og alle har en vigtig rolle for holdets helhed, og det er derfor ligegyldigt om du er nybegynder, lettere øvet eller meget øvet, så længe du er klar på at lære og at udvikle dine færdigheder inden for spring og/eller rytme.

Springholdet har en halv times overlappende træning med GIF rytmepiger hvor de to hold enten vil kunne træne individuelt  eller indgå i et samarbejde.

Instruktør: Peter, Emma og Pernille

655,-

GIF Rytmepiger

5. kl. – og op

Gudumholm skolehal

Torsdag

19.40-20.40

Er du en ung gymnastik-glad pige, som brænder for at være en del af et fællesskab, hvor vi skal have fokus på rytmisk gymnastik, samt at få pulsen op og have det sjovt, så er dette holdet for dig.

I år er GIFs rytmehold 5. klasse og op en del af et nyt sammensat hold  hvor man bliver en del af et stort gymnastikhold (sammen med det store spring hold). Vi har høje ambitioner og forventer gåpåmod, men tilpasser træningen efter hver enkelte gymnasts niveau. Der er plads til alle på holdet, og alle har en vigtig rolle for holdets helhed, og det er derfor ligegyldigt om du er nybegynder, lettere øvet eller meget øvet, så længe du er klar på at lære og at udvikle dine færdigheder indenfor rytmegymnastik.

GIF rytmepiger har en halv times overlappende træning med spring 4.kl og op hvor de to hold enten vil kunne træne individuelt  eller indgå i et samarbejde.

Instruktør: Emma og Pernille

655,-

+ dragt

Holdoversigt for voksenhold i GIF gymnastik

Hold Tid og sted
Beskrivelse og instruktør
Pris

Rytmedamer

 

Tofthøjskolen gymnastiksal

Onsdag

18.00-19.15

 

Kom og slip rytmen løs, rytmedamerne er for dig der gerne vil lave rigtig gymnastik og udfordres med serier med henblik på opvisning. Kom og vær med til høj puls, udfordringer, hygge og smil på læben.

Instruktør: Pernille

655,-

Seniorer

 

Gudumholm skolehal

Tirsdag

8.30-9.30

Motion for friske seniorer m/k. Du vil komme til at bruge din krop og få sved på panden, mens lattermusklerne forhåbentlig også bliver rørt.

Instruktør: Lone og Linda

 400,-

MBL/crossgrym

Minimumsalder 15 år

Båndbyhallen

Onsdag

18.30-19.30

 

Få en bedre kondition og øget styrke, der vil være forskellige former for cirkeltræning og styrkeøvelser, holdet er både for mænd og kvinder, da intensiteten styres af den enkelt deltager. Det skal være sjovt, så vi får sved på panden og et smil på læben.   

Instruktør: Lisa   

 655,-

Yoga

Minimumsalder 15 år

Tofthøjskolen gymnastiksal

Mandag

19.15-20.15

Timen er bygget op omkring øvelser for smidighed, balance, styrke, udholdenhed og afspænding. Vi låner lidt fra pilates og funktionel træning og arbejder på at øge kropsbevidstheden, fremme kroppens restitution, forebygge skader, reducere stress samt løsne op for spændinger. Der vil ikke være fokus på intensitet, men i stedet på fordybelse i øvelserne.

Timen vil variere i indhold og fokus fra gang til gang.

Medbring gerne egen yogamåtte og et tæppe/stort håndklæde. Vi har kun et begrænset antal måtter/tæpper til rådighed. Husk også en vandflaske.

Instruktør: Charlotte

 655,-

Der tages forhold for eventuelle ændringer til holdoversigten.