Holdoversigt

Holdoversigt 2020/21

Nedenfor ses holdoversigten for sæson 2020-2021 i GIF gymnastik. Men først en række praktiske informationer:

  • Sæsonen starter i uge 38 2020 og slutter i uge 11 2021 (med mindre andet er nævnt i holdoversigten herunder).
  • Der er ingen træning i efterårsferien i uge 42 (med mindre andet aftales på holdet).
  • Der er ikke almindelig træning i uge 50 for børneholdene, hvor der istedet er juleafslutning onsdag d. 9/12 2020.
  • Der er ingen træning henover juleferien, efter nytår starter holdene igen i uge 2.
  • Der er ingen træning i vinterferien i uge 8 (med mindre andet aftales på holdet).
  • Pizzaspring afholdes for børn mellem 0. og 7. klasse fredag i uge 7, d. 19/2 2021.
  • Sæsonen slutter med forårsopvisningen i Båndbyhallen lørdag i uge 10, d. 13/3 2021.
Kontingent inkluderer t-shirt/depositum for dragt/slikpose

Bemærk at kontingenterne for de børne- og ungdomshold, der skal bruge t-shirts eller dragter til opvisning, er inkluderet prisen på t-shirten eller depositum for dragten, så det ikke skal tilkøbes senere. Der må dog forventes en merudgift til dragter på de hold der skal have dragter til opvisningerne.

I kontingentet på børne- og ungdomsholdene er der også inkluderet prisen på en slikpose til juleafslutningen. Den skal derfor heller ikke tilkøbes senere. Inden juleafslutningen vil det være muligt at tilkøbe slikposer til søskende, der ikke går til gymnastik.

Du skal vælge t-shirt størrelse ved tilmelding

Ved tilmelding skal man, for de hold der skal bruge t-shirts, angive hvilken størrelse t-shirt ens barn skal bruge. Størrelsesguiden findes her:

Størrelse Bredde i livet
Længde på ryggen
2 år 33 cm 42 cm
4-6 år 33 cm 47 cm
8-10 år 39 cm 58 cm
12-14 år 44 cm 64 cm
Small 47 cm 69 cm
Og vi undgår ikke at nævne COVID-19

I år vil vi også være ekstra opmærksomme på gældende retningslinjer for at undgå smittespredning af COVID-19. Vi tager alle nødvendige forbehold, så vi alle kan være så trygge som muligt imens vi laver gymnastik.

Holdoversigt for børne- og ungdomshold i GIF gymnastik

Bemærk: Forældre/barn holdet er i år delt ud på to hold. Det gør vi fordi vi erfaringsmæssigt ved at holdet i Båndbyhallen bliver meget stort, og vi vil gerne prøve at lave noget gymnastik der fokuserer mere på børnenes alder. Så de helt små, 0-2 år, får deres eget hold på Tofthøjskolen. De lidt større børn, mellem 2-4 år, fortsætter i Båndbyhallen. For de 2-årige kan man derfor selv vælge hvilket hold der passer en bedst. Har man søskende man gerne vil have til at gå sammen, som aldersmæssigt ‘hører til’ på hvert sit hold, så kan det godt lade sig gøre alligevel. Man skal så tilmelde sig holdet i Båndbyhallen. Vi henstiller til at aldersgrænsen på det lille forældre/barn hold overholdes, både for at skærme de helt små, men også fordi pladsen er mere begrænset i gymnastiksalen på Tofthøjskolen.

Hold Tid og sted
Beskrivelse og instruktør
Pris

Forældre/barn

0 – 2 år

Tofthøjskolens gymnastiksal

Mandag

17.00-17.50

Dette er holdet for de mindste gymnaster. Her vil vi fokusere på at skabe et trygt og roligt sted at udforske gymnastikkens verden for første gang. Vi skal lege, tumle, føle, mosle, synge og have det sjov. Det vil være en kombination af små lege og sanglege og redskabs-sjov. Holdet er kun for de helt små børn, 0-2 år.

Instruktør: Joan

545,-

245,- pr. ekstra barn

Forældre/barn

2 – 4 år

Båndbyhallen

Onsdag

16.30-17.20

.

Gudumholm skolehal

Onsdag
17:00-17:50

Har du lyst til en sjov og aktiv time sammen med dit barn, hvor vi sætter barnets motoriske udvikling i fokus, så er det her holdet for jer. Vi skal gøre gymnastik til glad musik, lege, løbe og kravle på redskaber, te os tosset og få røde kinder.  Her er barnet i centrum, og det handler om at have det sjovt. Forældre kan godt risikere at få sved på panden også 😉 Holdet er primært for de ‘større små’ børn på 2-4 år, men mindre søskende kan også tilmeldes.

Instruktør: Freja og Frida

’Grundet forsamlingsforbuddet er forældre/barn holdet i Båndbyhallen delt i to. Det ene hold træner nu om onsdagen i Gudumholm Skolehal. Man kan ikke tilmelde sig holdet, ved interesse så kontakt Joan på 61654326.

Instruktør: Berit.

545,-

245,- pr. ekstra barn

Gymnastik og leg for piger

4 år – 0. kl.

Båndbyhallen

Onsdag

17.25-18.15

Gymnastik for piger fra 4 år til 0 kl. med leg og redskaber. Har du lyst til at lave gymnastik og have det sjovt med andre børn, så kom med højt humør og vær med. Vi leger os ind i gymnastikkens verden med musik, sang, rytmik og bevægelse. Vi kommer til at hoppe og danse til musik, lave sanglege, tumle på redskaber, lave fantasilege og der bliver helt sikkert sved på panden og fuld fart på. Vi glæder os til at se dig.

Instruktør: Lisa

545,-

+dragt

Drengefræs

4 år – 0. kl.

Gudumholm skolehal

Torsdag

17.00-17.50

Her er holdet for raske drenge, der kan li´at have hovedet både opad og nedad. Vi skal have fart over feltet og udfordres, så det passer til den enkelte. Vi skal lave springgymnastik, lege, bevæge os til musik og have det sjovt med hinanden. Vi glæder os til at se dig.

Instruktør: Margrethe og Mathilde

545,-

Rytmepiger

0. kl. – 1. kl.

Tofthøjskolens gymnastiksal

Torsdag

17.00-17.50

Er du en pige i 0.-1. klasse, der kan lide at lege og danse, er dette holdet for dig. På rytmepiger 0.-1. klasse skal vi pigehygge, lege og lave en masse rytmisk gymnastik, imens vi har det sjovt med hinanden. Vi glæder os til at se dig!

Instruktør: Rosa og Amalie

545,-

+dragt

 

Spring

0. – 1. kl.

Båndbyhallen

Onsdag

18.20-19.20

Er du en frisk pige eller dreng, som er klar på træning fyldt med gymnastik, spring, sjov og masser af leg og kan du lide at springe på trampoliner og bruge redskaber er dette hold noget for dig.

Instruktør: Erik og Margrethe

655,-

Sjipning / rope skipping

1. kl – 5. kl.

Gudumholm skolehal

Onsdag

18.00-18.50

Sjipning/rope skipping er det helt nye hold i GIF, for både drenge og piger fra 1. kl. – 5. kl. Her vil du blive udfordret på mange punkter og du vil få en masse læring indenfor sjipning med på vejen. Vi skal lege nogle mega fede lege, også med sjippetovet, og vi skal øve tricks så de kommer til at sidde lige i skabet. Målet med dette hold er at få lært en masse seje tricks med sjippetovet, at have det sjovt sammen med sine venner, at få pulsen op og blive en haj til sjipning, som er så spændende en sport! Det er ikke et krav at man kan sjippe på forhånd, bare kom og vær med.

BEMÆRK: tidspunktet er ændret siden den oprindelige plan

Instruktør: Julie og Freja

585,-

prisen inkluderer et personligt sjippetov, som man får med hjem og skal medbringe til træning

Rytmepiger

2. kl. – 4. kl.

Tofthøjskolens gymnastiksal

Mandag

18.00-19.00

Er du en pige fra 2. – 4. kl, der kan lide at lege og danse, er dette holdet for dig. På gymnastiktøserne skal vi pigehygge, lege og lave en masse rytmisk gymnastik, imens vi har det sjovt med hinanden.

Instruktør: Sille og Amalie

595,-

+dragt

Spring

2. kl. – 3. Kl.

Gudumholm skolehal

Torsdag

17.55-18.55

Elsker du at springe og er du klar på at brænde noget krudt af, så er vi tre dygtige instruktører som er klar på masser af spring og sjov, vi glæder os til at se dig.

Instruktør: Peter, Emma og Pernille

655,-

Spring

4. kl. – og op

Gudumholm skolehal

Torsdag

19.00-20.15

Sæson 2020/21 vil byde på en masse nye spring, teknikker og udvikling af rytmiske øvelser. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer, samt godt sammenhold og sjov, så meld dig til dette hold.

Instruktør: Peter, Emma og Pernille

770,-

GIF Rytmepiger

5. kl. – og op

Gudumholm skolehal

Tirsdag

18.15-19.30

Er du en ung gymnastik-glad pige, som brænder for at være en del af et fællesskab, hvor vi skal have fokus på rytmisk gymnastik, samt at få pulsen op og have det sjovt, så er dette holdet for dig.

Instruktør: Frederikke og Maja

655,-

+ dragt

Holdoversigt for voksenhold i GIF gymnastik

Hold Tid og sted
Beskrivelse og instruktør
Pris

Rytmedamer

Bemærk: Sidste træning i uge 13

Gudumholm skolehal

Mandag

19.15-20.30

Kom og slip rytmen løs, rytmedamerne er for dig der gerne vil lave rigtig gymnastik og udfordres med serier med henblik på opvisning. Kom og vær med til høj puls, udfordringer, hygge og smil på læben.

Instruktør: Emma og Pernille

600,-

Seniorer

 

Gudumholm skolehal

Tirsdag

8.30-9.30

Motion for friske seniorer m/k. Du vil komme til at bruge din krop og få sved på panden, mens lattermusklerne forhåbentlig også bliver rørt.

Instruktør: Lone og Linda

 400,-

MBL/crossgrym

Minimumsalder 15 år

Bemærk: Sidste træning i uge 17

Tofthøjskolen gymnastiksal

Onsdag

19.00-20.00

 

Få en bedre kondition og øget styrke, der vil være forskellige former for cirkeltræning og styrkeøvelser, holdet er både for mænd og kvinder, da intensiteten styres af den enkelt deltager. Det skal være sjovt, så vi får sved på panden og et smil på læben.   

Instruktør: Lisa   

 640,-

Yoga

Bemærk: opstart i uge 37

Sidste træning i uge 17

Minimumsalder 15 år

Tofthøjskolen gymnastiksal

Mandag

19.15-20.15

Timen er bygget op omkring øvelser for smidighed, balance, styrke, udholdenhed og afspænding. Vi låner lidt fra pilates og funktionel træning og arbejder på at øge kropsbevidstheden, fremme kroppens restitution, forebygge skader, reducere stress samt løsne op for spændinger. Der vil ikke være fokus på intensitet, men i stedet på fordybelse i øvelserne.

Timen vil variere i indhold og fokus fra gang til gang.

Medbring gerne egen yogamåtte og et tæppe/stort håndklæde. Vi har kun et begrænset antal måtter/tæpper til rådighed. Husk også en vandflaske.

Instruktør: Charlotte

 640,-

Der tages forhold for eventuelle ændringer til holdoversigten.