Tilmelding og betaling

GIF Fitness kan som foreningsbaseret center tilbyde 3 typer medlemskaber og må i den forbindelse ikke sammenlignes med andre “kommercielle” centre, der har en anden økonomisk baggrund.

Medlemskabet inkluderer, udover træning i centret, også holdtræning og personlig programlægning.

Hvis du ikke allerede er medlem i Gudumholm Idrætsforening, skal du først registrere dig ved at benytte linket herunder – det koster ikke noget.

Registrering af nyt medlem i GIF

Her tilmelder du dig løbende betaling i GIF Fitness ved at vælge medlemskab. Du betaler kr. 100 til administration og personlig nøglebrik første gang, du melder dig ind.

Holdtræning/styrke for 14-årige

Man kan deltage i holdtræning, hvis man træner sammen med mor eller far på samme hold, d.v.s. den voksne skal være medlem af GIF Fitness, hvis søn/datter skal deltage.

Den unge får ingen nøgle og ingen adgang til motionsrummet før man er fyldt 15 år og får selvstændig medlemskab. Den unge får tildelt medlemsnr. og adgangskode, så man kan melde sig på hold, men kun tilmelding sammen med far eller mor på samme hold. Prisen er kr. 300,- for 3 måneder.

Tilmelding til Holdtræning/styrke for 14-årige

Når man fylder 15 år skal man have et almindeligt medlemskab med rettigheder som øvrige medlemmer. Denne forsøgsordning er gældende indtil videre og kan til enhver tid opsiges af fitnessudvalget.

Gudumholm i Form

Gudumholm i Form er et forløb af 13 ugers varighed. Tilmeldingsfrist 10. januar 2022 med start 15. januar 2022. Tilmeldingsfristen er overskredet – hold øje med hjemmesiden og Facebook, så du kan se, hvornår vi starter næste forløb.

Tilmelding til Gudumholm i form (tilmelding er slut)

Praktisk

Nøglebrik oprettes senest 3 dage efter indmeldelse – du modtager en mail så snart oprettelsen er foretaget.

Nøglebrikken udleveres i centeret , når du modtager din obligatoriske instruktion – se mere under “booking”.

Nøglebrikken er personlig og skal altid bruges ved ind- og udgang i centret.

Mistet nøglebrik

Har du mistet din nøglebrik, bestiller du en ny her – den koster kr. 100,-.

Jeg har mistet min nøglebrik og vil bestille en ny!

Er du i tvivl om fremgangsmåden, kan du se en vejledning her: Sådan melder du dig ind i GIF Fitness.

Ændring af medlemskab

Ønsker du at ændre dit nuværende medlemskab til en anden type når perioden udløber, så følg denne lille vejledning, klik her: Vejledning – ændring af abonnement.

Nyt betalingskort

Har du fået nyt betalingskort, skal du være opmærksom på at få skiftet kortnr. ud via medlemslogin, så du undgår et stop i dit medlemskab, når det ikke automatisk kan fornyes ved udløb. Se vejledningen her: Vejledning – ændring af betalingskort samt genetablering af betaling.

Fornyelse af medlemskab

Hvis du vil fortsætte med at gå i GIF Fitness – når perioden du har betalt for er slut – skal du ikke gøre noget. Dit medlemskab fornyes automatisk.

Udmeldelse

Vil du stoppe dit medlemskab i GIF Fitness – når perioden du har betalt for er slut – skal du sende en mail til fitnessudvalget på fitness@gudumholm-if.dk.

Derefter bliver dit medlemskab opsagt ved periodens udløb og din nøglebrik bliver låst.

Du har altså selv ansvaret for at melde dig ud af fitness …
GIF Fitness tilbagebetaler ikke kontingent i tilfælde af, at du har glemt at melde dig ud.

Vi tager imod Dankort/VisaDankort , eDankort og Debit MasterCard.

Læs vores handelsbetingelser